Social

Dezbatere etică de Ziua Îndrăgostiţilor

În
Marea Britanie , de Sfantului Valentin , Ziua Îndrăgostiţilor, ministrul pentru dezvoltare, Hilary Benn, i-a îndemnat pe domni să cumpere flori din Africa, pentru a sprijini astfel economia acestui continent şi pentru a reduce încălzirea globală. Domnul Benn spune că un studiu recent arată că florile aduse cu avionul din Kenya produc de cinci ori mai puţină poluare decat cele cultivate în serele din Olanda. În Marea Britanie, de ziua Sfantului Valentin , tradiţia spune că fetele trebuie să primească trandafiri roşii. Iată însă că tradiţionalii trandafiri au devenit subiectul unei dezbateri de natură etică. În ce măsură gestul curtenitor al unui îndrăgostit galant contribuie la încălzirea globală? (continuarea in BBC Romanian )

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor
  •   2007-02-14
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.