Social

Desecretizarea unor documente guvernamentale de acum 30 de ani

Ast
zi sunt date publicităţii în Marea Britanie documente guvernamentale de acum 30 de ani. Ce revelaţii provoacă dezvăluirile Arhivelor Naţionale? - e unul din subiectele care preocupă presa britanică a zilei. FINANCIAL TIMES se concentrează asupra crizei lirei sterline din 1976, cand guvernul laburist a fost la un pas de a renunţa la programul nuclear de apărare, spre a economisi fonduri şi a putea obţine un împrumut de la Fondul Monetar Internaţional. Criza a distrus încrederea în capacitatea laburiştilor de a gestiona economia - deschizand calea către venirea la putere a conservatorilor conduşi de Margaret Thatcher . THE DAILY TELEGRAPH titrează "Lunga vară fierbinte în care Marea Britanie a fost la un pas de-a se lipsi de bombă", amintind că vara lui '76 a fost neobişnuit de caldă şi teribil de secetoasă, înainte de a se fi auzit despre încălzirea globală. (continuarea in BBC Romanian )
  •   2006-12-29
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.