Social

#dependenta email #verificare email #dependenta telefon #email #telefon

Dependent de telefon? Iata de cate ori pe zi ar trebui sa-ti verifici emailul!

Tot mai multe studii arata dependenta din ce in ce mai crescuta a oamenilor pentru gadgeturile conectate la internet, dar si efectele nocive pe care acestea le au. O cercetare recenta arata de cate ori ar trebui sa iti verifici emailul zilnic ca sa nu acumulezi prea mult stres.

Daca te numeri printre cei care sunt mereu cu nasul in telefon sau in calculator speriati sa nu rateze vreun mesaj intrat in casuta postala electronica inseamna ca esti pur si simplu dependent de email, scrie dailymail.co.uk. Iar aceasta dependenta te face mai stresat si iti creste tensiunea arteriala, poti ajunge sa suferi de insomnie, dureri de cap si de stomac, oboseala si anxietate.

Medicii au stabilit ca verificarea de doar trei ori pe zi a emailului are un impact semnificativ asupra sanatatii mintale si nu numai. Studii anterioare au aratat faptul ca verificarea postei electronice in afara orelor de program este o practica si mai daunatoare.

"Majoritatea participantilor la studiu au considerat destul de dificil sa isi verifice e-mail doar de cateva ori pe zi, insa au recunoscut ca au fost mult mai relaxati", a declarat Kostadin Kushlev, coordonatorul studiului.

Sursa foto: nanapi.jp

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea