Social

Departament special împotriva ideologiei Al-Qaida

Guve
rnul britanic va înfiinţa un departament special de cercetare şi comunicare în scopul contracarării ideologiei Al-Qaida şi a "propagandei extremiste a regimurilor ostile". Declaraţia a fost făcută de premierul Tony Blair şi face parte dintr-un document de revizuire a politicii externe. Premierul britanic a spus că este nevoie de mai multă coeziune în guvern, bătălia neputand fi dusă separat prin departamente diferite, precum Ministerul de Interne sau cel al Apărării. Blair a recunoscut că Occidentul este în pericol de a pierde războiul propagandistic împotriva Al-Qaida şi a declarat că guvernul britanic va face efort pentru a caştiga suporteri în întreaga lume. "Cateva dintre principalele arme folosite de Al-Qaida sunt de natură ideologică şi orientate către mass-media. Trebuie să fim mai eficienţi în comunicare şi în explicarea valorilor noastre, pentru a expune distorsiunile existente în viziunea lor despre lume", a spus Blair.
  •   2007-04-19
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina Andreea Dumitras: Nepotismul in Resurse Umane

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.