Social

#motorina ieftina #benzina ieftina #pret benzina #pret motorina #carburanti

De unde poti cumpara cea mai ieftina benzina

In ultimii ani, pretul carburantului a crescut galopant determinand cresteri de preturi la majoritatea produselor. In Romania, cea mai ieftina benzina se vinde la Slobozia si Cernavoda, in timp ce motorina cu cel mai mic pret se gaseste in Bacau si Calarasi.

Potrivit economica.net, in trei benzinarii Petrom din Bacau, benzina 95 costa 5,58 lei pe litru. Acelasi pret era practicat si la doua benzinarii din Calarasi, una din orasul hunedorean Vulcan, una din Slobozia si o statie din Focsani.

Tot in Bacau si Slobozia mai exista alte doua statii care vand benzina cu 5,60 lei.

Sursa foto: Economic.net

In ceea ce priveste pretul motorinei, tot la Slobozia, pe DN2 A, gasim cel mai ieftin carburant - 5,48 lei pe litru. Cu 5,49 lei se vinde motorina la o statie de pe Soseaua Bucuresti - Constanta si la una din Cernavoda.

In Iasi, Oradea, Piatra-Neamt si Bicaz motorina se vinde cu 5,51 lei, iar cu 5,52 lei se poate cumpara motorina de la statii din Constanta, Tulcea, Barlad, Vaslui sau Valeni.

Sursa foto:Economic.net

Sursa foto principala: observator.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea