Social

#programe tv #oferte upc #upc

De la mic la mare, fiecare membru al familiei isi alege programul de la UPC

Suntem cu totii diferiti, dar suntem o familie. Acum, ACASA poate deveni un loc si mai placut, pentru ca la UPC ai libertatea de a-ti face pachetul de servicii asa cum iti place tie.

De la mic la mare, fiecare membru al familiei tale o sa gaseasca un mod placut de a petrece timpul cu noul portofoliu care permite personalizarea pachetului de servicii. Fie ca este vorba de serialul preferat de pe Acasa TV, de meciurile din Liga I sau de internet de mare viteza de la Fiber Power 200 Mbps sau Fiber Power 500 Mbps, la UPC tu si familia ta va construiti pachetul ideal pentru VOI!

Fara compromisuri: toti membrii familiei au libertatea sa isi aleaga programul preferat. Asa ca, daca micutii tai vor sa vada mai multe desene animate sau vor sa urmareasca documentare, iar voi vreti sa nu ratati cele mai noi stiri si meciurile de fotbal, toate raspunsurile se afla acum intr-un singur loc: la UPC.

Regulile le faci tu: la UPC iti personalizezi pachetul asa cum vrei! Peste 1.000 combinatii posibile!

Advertorial!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea