Social

#lista alba onjn #pariuri online #pariuri

De ce trebuie sa stii despre lista alba ONJN a caselor de pariuri online?

Orice parior din Romania trebuie sa fie la curent cu lista alba ONJN a caselor de pariuri online pentru a putea paria online in deplina legalitate. Din luna iulie a anului 2015, piata pariurilor online din Romania a fost reglementata, iar agentiile care vor sa opereze in mod legal la noi in tara trebuie sa primeasca in prealabil licenta de functionare din partea organului care gestioneaza acest fenomen, si anume Oficiul National Pentru Jocuri de Noroc.

Pariorii au obligatia sa verifice lista alba ONJN inainte de a-si deschide cont la pariuri online. Desi este adevarat ca uneori aceasta rubrica se actualizeaza mai greu, jucatorii romani au posibilitatea sa verifice starea operatorilor licentiati pe alte site-uri de specialitate, cum ar fi PariuriX.com – site-ul celei mai mari si mai active comunitati de pariori de la noi din tara – care de multe ori publica actualizari de ultima ora chiar si inainte de ONJN.

Daca la inceputul implementarii noilor legislatii existau ceva neclaritati, piata pariurilor pe internet s-a stabilizat si ONJN a eliberat o serie de licentele cu drept de functionare permanent. Totusi, chiar daca pasionatii de jocuri de noroc se informeaza cu privire la operatorii la care pot paria legal, asta nu inseamna ca toti cei licentiati sunt la fel de buni. De altfel, casele de pariuri online recomandate de comunitatea pariorilor din Romania sunt numai 5 la numar. Selectia a fost realizata in urma analizelor realizate de catre cei mai buni specialisti din tara, fiind bazata pe factorii cei mai importanti pentru pariorii autohtoni.

Pe internet se pot face mult mai usor bani la pariuri sportive, in special datorita faptului ca majoritatea strategiilor profitabile au fost gandite pentru online si pentru ca utilizatorii au posibilitatea de a-si deschide conturi la mai multe agentii, lucru care le permite sa aleaga de fiecare data cele mai mari cote de pe piata.

Un alt avantaj extrem de important pe care il ofera pariurile online este posibilitatea de a inchide pariurile inainte de termen. Functia de "Cash Out" poate fi folosita atat pentru a securiza un profit inainte de finalizarea evenimentelor, cat si pentru a diminua pierderile, in cazul in care observi ca meciurile nu decurg in directia dorita.

Bonusurile si ofertele reprezinta un alt punct forte al pariurilor online. Fie ca este vorba de un bonus la prima depunere, de o oferta de realimentare, de cote marite sau de alte oferte construite in jurul unor turnee sau partide de mare interes, toate aceste lucruri te pot ajuta sa-ti maresti sansele de a castiga. Totusi, trebuie sa citesti cu atentie termenii si conditiile propuse, pentru ca anumiti operatori lanseaza oferte care par mult mai avantajoase decat sunt in realitate – pentru a fi sigur ca alegi ceva care merita cu adevarat efortul, inregistreaza-te cu incredere la agentiile recomandate de PariuriX.com, care dispun de regula de oferte cu conditii foarte avantajoase pentru pariori.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea