Social

#parbriz fisurat # parbriz spart #parbriz

De ce nu este indicat sa circuli cu parbrizul spart sau fisurat?

In anul 2018 sa ai o masina personala nu este un lux ci o necesitate, datorita faptului ca te poti folosi de masina personala pentru a face naveta cu ea in fiecare zi la serviciu.

Poti sa te folosesti de masina personala si dupa orele de serviciu, pentru ca te poti urca oricand iti doresti in masina si sa pleci la cumparaturi, sau poti sa te urci in masina si sa pleci oriunde si oricand.

A avea insa o masina personala te poate arde si la buzunar, dat fiind faptul ca ai de platit anumite taxe precum impozitul auto sau asigurarea rca, insa asta nu este tot.

Atunci cand ai o masina personala trebuie sa te ocupi exemplar de masina ta, iar atunci cand discutam despre acest lucru cu siguranta ne referim la intretinerea masinii.

O masina trebuie sa arate impecabil si sa ruleze impecabil, si nu trebuie sa aiba nici o mica problema. Chiar si atunci cand discutam despre un parbriz fisurat de exemplu, discutam despre o problema serioasa, care trebuie remediata rapid.

De ce? Pentru ca soferii care circula cu parbrizul fisurat, pot sa provoace accidente rutiere, mai ales pe timp de noapte, datorita faptului ca o fisura sau o crapatura pe parbriz le poate afecta serios vizibilitatea.

Un alt motiv pentru care nu este indicat sa circuli cu autoturismul personal daca acesta are parbrizul spart sau fisurat, este acela ca risti foarte mult sa fii amendat in trafic, daca ai ghinionul sa fii oprit de catre un echipaj de politie. Tocmai de aceea trebuie sa remediezi cat mai rapid problema.

In cazul in care vei fi oprit in trafic de catre un RAR mobil, vei risca si mai mult, pentru ca pe langa o amenda de care cu siguranta nu vei scapa, vei avea si sanse mari sa ramai fara certificatul de inmatriculare al masinii.

Asadar, tinand cont de faptul ca te poti expune unor riscuri foarte mari, este indicat ca in momentul in care observi ca parbrizul masinii tale are o mica defectiune, sa cauti parbrize ieftine si sa iti inlocuiesti parbrizul.

In cazul in care esti o persoana descurcareata si consideri ca te poti ocupa de acest aspect, poti sa cauti un parbriz second hand la o firma de dezmembrari auto, iar astfel vei cumpara parbrizul si foarte ieftin, si ti-l vei putea monta acasa pe cont propriu, fara a mai plati pretul manoperei la service.

Vei putea sa iti comanzi online si un parbriz nou, in cazul in care nu vei gasi parbrizul pentru masina ta la dezmembrarile auto, si il vei putea monta acasa.

In cazul in care consideri ca nu te descurci, atunci iti poti duce masina intr-un service auto de specialitate, iar specialistii de acolo se vor putea ocupa ei de inlocuirea parbrizului.

Odata ce iti vei duce masina acolo, fie iti vei comanda singur parbrizul, fie acesta iti va fi comandat de catre cei de la service si inlocuit, iar tu va trebui doar platesti si sa iti ridici masina de la service.

Daca problema nu este una grava, poate ai noroc sa scapi cu o mica reparatie de parbriz, iar astfel nu cheltuiesti atat de multi bani.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea