Social

#relatii serioase #relatii #iubire

De cate ori ne putem indragosti intr-o viata? Afla raspunsul!

Cu totii vrem sa gasim dragostea adevarata, unica, insa este oare posibil sa simtim fiorii adevarati ai iubirii de mai multe ori intr-o viata? Daca este sa ne luam dupa un sondaj recent din Marea Britanie, femeile se indragostesc o singura data, in timp ce la barbati situatia e diferita.

Jumatate dintre femeile participante la studiu care au fost rugate sa raspunda la intrebarea de cate ori v-ati indragostit au spus ca doar o singura data in viata - un procent de 47%, in timp ce la barbati datele se schimba. Fie sunt mai norocosi in iubire, fie traiesc mai intens, dar 51% dintre cei chestionati au spus ca s-au indragostit cu adevarat de doua pana la patru ori in decursul vietii. La sondajul citat de dailymail.com au participat 2.000 de persoane.

Acesta a mai scos la iveala faptul ca una din trei persoane considera ca o relatie devine serioasa dupa ce partenerii si-au cunoscut reciproc parintii, in timp ce pentru unul din cinci respondenti relatia devine serioasa dupa primul "te iubesc".

Sursa foto:bustle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea