Social

#cfr #Trenul Hyperion #tren privat #ruta tren

De azi, trenul privat care face concurenta CFR Calatori are o noua ruta!

Trenul Hyperion al companiei private Softrans, care a facut concurenta CFR Calatori in aceasta vara pe ruta inspre mare, are de astazi un nou traseu, Bucuresti-Brasov.

Trenul va circula in fiecare zi, incepand de luni, 15 septembrie, pe ruta Bucuresti-Brasov, cu plecare la ora 9.00 din Gara de Nord. Statia de pornire este Craiova, de unde trenul pleaca zi de zi la ora 5.30.

Beneficiile introduse de trenul Hyperion se mentin si pe noua ruta: pretul biletului este mai mic decat cel propus de operatorul de stat (30 lei versus 50,5 lei), vagoanele sunt dotate cu aer conditionat si prize cu tensiune 220 V si sunt izolate fonic eficient. Nu in ultimul rand, pasagerii trenului Hyperion beneficiaza pe toata durata calatoriei lor de acces gratuit la Wi-Fi.

Tot de astazi, este introdusa si ruta de intoarcere, Brasov-Bucuresti. Trenul privat pleaca din Brasov inspre Bucuresti la ora 15.30 si ajunge in Gara de Nord la ora 18.03. Isi continua apoi drumul inspre Craiova la ora 18.23, ajungand la destinatie la ora 21.30.

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea