Social

#dan diaconescu #santaj #proces

Dan Diaconescu va fi judecat pentru santaj

Patronul OTV Dan Diaconescu a fost trimis in judecata pentru doua fapte de santaj .

Anchetatorii il acuza pe Dan Diaconescu de doua fapte de santaj. Realizatorul TV ar fi cerut 140.000 de euro in 2005 si 2000.000 de euro in 2009.

Alaturi de Diaconescu, au mai fost trimisi in judecata Doru Parv, realizator de emisiuni la OTV, si Mitrus Ghezea, fost realizator la OTV si director al publicatiei "Atac la persoana", potrivit Realitatea.net.

In 2009, Diaconescu l-a amenintat in mod direct si prin intermediul lui Doru Parv pe primarul unei comune din judetul Arad, pentru a obtine suma de 200.000 de euro.

"Amenintarea a constat in dezvaluirea, la postul de televiziune OTV, a unor fapte reale sau imaginare, compromitatoare pentru primar, cum ar fi invocarea faptului ca ar fi corupt, ca ar fi savarsit tranzactii ilicite cu terenuri agricole apartinand cetatenilor comunei, pagubindu-i pe acestia, ca are o avere importanta obtinuta ilicit si ca face trafic de influenta pe langa unii ministri", se arata in comunicatul DNA.

Primarul i-a dat lui Diaconescu 30.000 euro si 42.000 lei, intermediarul tranzactiei fiind Doru Parv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea