Social

Da-te mare vedeta!

Stim ca iti doresti sa iti afirmi talentele tale nebanuite in ale cantatului, asa ca iti oferim sansa de a o face. Poti participa la acest concurs daca te incadrezi in categoria neintelesilor sau neascultatilor, pentru ca noi astfel de concurenti ne dorim. Prin concursul nostru de karaoke, vrem sa ne arati ca si tu ai talent la cantat si miscari de invidiat. Posteaza filmuletul cu versiunea ta originala despre o melodie care ti-a placut, la video.acasa.ro in canalul special pentru concurs, Karaoke si te poti numara printre castigatorii acestui concurs. Premii
  • Marele premiu: iPod
  • Locul al doilea:
  • Locul al treilea: Card memorie 2 GB
  • Conditii de participare Participantii pot trimite materiale video originale, cu tema aleasa pentru concurs (karaoke). Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea unui film la concursul “Da-te mare vedeta!” pe motiv de neconcordanta cu tema concursului sau daca exista dubii in privinta originalitatii acestuia. Nu sunt admise videoclipuri deja publicate sau in curs de publicare si nici videoclipuri care au mai participat la alt concurs. Cele trei premii vor fi acordate pentru:
  • Creativitate si originalitate
  • Priza la public
  • Calitate tehnica
  • Detalii concurs Concursul Da-te mare vedeta se va desfasura in perioada 1 octombrie – 3 noiembrie 2007. Participa la concurs toti cei care posteaza videoclipuri si indeplinesc conditiile de participare enumerate mai sus; In desemnarea castigatorilor, se vor lua in considerare creativitatea concurentului, priza la public si calitatea tehnica a respectivului videoclip. Castigatorii vor fi desemnati pe data de 5 noiembrie 2007 in cadrul acestui articol si vor fi, ulterior, anuntati prin email de modalitatea de a intra in posesia premiului. In cazul in care un castigator nu raspunde la emailul de notificare sau nu ia legatura cu redactie pana in termenul de 10 zile de la data anuntarii sale, va fi desemnat un alt castigator. Despre eTelecom etelecom eTelecom reprezinta transpunerea in practica a noului concept de comert electronic dezvoltat de compania European Telecom. Platforma eTelecom a fost special creeata pentru a pune la dispozititia firmelor o suita completa de echipamente si solutii telecom. Pe site sunt reprezentate majoritatea brandurilor importante din industrie, poartofoliu care acopera in proportie de 99,9% necesitatile IT ale companiilor de nivel mic si mediu. Mai mult, aici se pot regasi in premiera unele solutii avangardiste de comunicatie, cum ar fi sistemele preconfigurate de Call Center. Toate produsele si marcile prezente pe site sunt atent selectionate si testate, European Telecom fiind garantul fiabiliatii produselor oferite. Drepturile de autor Materialele inscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor inscrise in concurs. Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a inscrierii materialelor in acest concurs. Participantii pastreaza drepturile de autor asupra materialelor. Castigatorii concursului “Da-te mare vedeta!” sunt: Premiul intai: djidji_thebest a castigat un iPod. Premiul al doilea: danaa a castigat o casca Bluetooth . Premiul al treilea: dobrescu-ioana a castigat un card memorie de 2 GB.

    Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

    •  
    •  

    Articol scris de

    Vezi toate articolele

    Articole din social

    Top

    Cauta-ti perechea