Social

#cutremur puternic #cutremur mexic #cutremur

Stare de urgenta: Cutremur extrem de puternic, cu 225 de replici

Stare de urgenta in Mexic dupa ce a avut loc un cutremur foarte puternic in zona de sud-vest. Seismul s-a produs vineri la ora locala 17.39 si a avut magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter.

Seismul a avut loc la 24,6 de kilometri adancime si epicentrul, la 54 de kilometri nord-est de Pinotepa Nacional si la 109 kilometri vest-sud-vest de Oaxaca, potrivit CNN.

Potrivit informatiilor, peste 1 milion de case au ramas fara curent electric si doua persoane au murit in urma unui accident aviatic. Se pare ca in elicopterul care s-a prabusit de aflau ministrul mexican de interne si guvernatorul  statului Oaxaca, care au plecat in recunoastere dupa dezastrul produs de seism.

Oficialii au supravietuit. Presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, a anuntat pe Twitter ca oficialii au scapat nevatamati, dar doua persoane si-au pierdut viata si altele au fost ranite in urma accidentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea