Social

#permise barci #navigatie #barci

Cursuri permise de barci – Pregatire pentru iubitorii paradisului maritim

Navigatia se poate transforma cu usurinta intr-o pasiune daca ai spirit de conducator si aventura. Marea se lasa explorata, astfel ca oricine poate excela in acest domeniu daca isi doreste cu adevarat.

Ce trebuie sa faci pentru a deveni un skipper? Sa te inscrii la cursuri pentru a absolvi una dintre clasele pentru permise de barci si o ambarcatiune maritima, indiferent ca este a ta sau o inchiriezi.

Asadar, este important sa te inscrii la o scoala nautica potrivita pentru tine, care sa iti ofere tot suportul de care ai nevoie in promovarea examenului final.

PermiseBarca.ro te invata sa visezi plutind pe valuri

Un mod deosebit de a-ti petrece vacanta sau concediul este la bordul unei nave. Aici te lasi purtat de vant catre destinatii greu de vizitat cu masina sau alte mijloace de transport si te cufunzi in linistea marii. Pentru cei care vor sa traiasca aceste experiente impreuna cu prieteni apropiati sau familia, scoala PermiseBarca.ro este solutia ideala.

Aceasta scoala te ajuta sa promovezi examenul de obtinere a certificatului de conducator pe apa si te initiaza in lumea fascinanta a navigatiei. Astfel, odata obtinut permisul pentru ambarcatiuni, nimic nu mai sta in calea ta. Poti pleca oricand in excursii si calatorii cu barca proprie sau cea inchiriata, fara sa mai apelezi la skipperi profesionisti.

Tipuri de ambarcatiuni – Ce trebuie sa stii

Daca te-ai hotarat sa te pregatesti pentru permisul de navigatie, ar fi bine sa cunosti principalele ambarcatiuni folosite. Astfel, putem enumera:

Yacht – Aceasta ambarcatiune de agrement este destinata pentru un numar redus de pasageri, este de mici dimensiuni si are un design elegant.

Yacht cu motor – Prevazuta cu motor, acest tip de ambarcatiune poate avea dimensiuni variate. In general, este prevazuta cu toate facilitatile si dotarile necesare pentru locuit, ceea ce o face ideala atat pentru plimbari scurte, cat si pentru aventuri mai lungi pe mare.

Yacht cu vele (velier) – Aceasta barca cu panze, denumite vele, sunt potrivite pentru plimbarile de-o zi sau croaziere de mai multe luni de zile pe mare, in functie de dimensiuni, dotari si scopul pentru care a fost realizata ambarcatiunea.

Yacht de lux – Acestea fac parte din ambarcatiunile destinate celor care isi permit sa aiba toate conditiile necesare unui trai decent la bord. Acestea sunt operate de catre un echipaj complet si atrag costuri de intretinere considerabile.

Catamaran – Aceasta ambarcatiune poate fi cu motor sau cu vele, acestea din urma fiind mai populare datorita avantajelor oferite: confort, spatiu, viteza mare, stabilitate. Din punctul de vedere al aspectului, acestea arata ca doua barci legate intre ele.

Cursuri permis de navigatie clasa C, D si S

Sailing-ul nu mai este o activitate de care se pot bucura doar oamenii cu situatie financiara buna sau elitele. Pentru a putea activa in acest domeniu este nevoie de vointa, pasiune pentru calatorit, cunostinte teoretice si practica.

PermiseBarca.ro ofera pregatire pentru obtinerea de permis de navigatie pentru clasele C, D si S. Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Navala Romana, au tarife accesibile pentru toata lumea si sunt ideale pentru a pune bazele unor noi generatii de skipperi.

Pentru mai multe informatii despre actele necesare pentru inscriere, instructori sau flota, accesati www.permisebarca.ro

  • Telefon: 0787 868 646
  • E-mail: contact@permisebarca.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea