Social

Cuplurile anului 2005

2005 a fost si anul marilor surprize la capitolul "amoruri nebune" intens mediatizate. Pentru amatorii de stiri senzationale cu vedete autohtone, rupturile sentimentale si frecventele permutari din zona mondena au cazut ca un trasnet sau, dupa caz, au facut deliciul.

Multi asteptau cu sufletul la gura anuntatele nunti de VIP-uri si se pregateau sa afle detalii picante despre aceste evenimente care, obligatoriu, urmau sa fie fastuoase. In majoritatea cazurilor, s-a ales praful de iubirile mult trambitate prin presa si, implicit, de tot tambalaul festiv care ar fi insotit peceltluirea sentimentelor in fata lui Dumnezeu.

Si pentru ca unele vedete au vazut ca atata etalare a fericirii in doi, adesea iluzorie dupa cum s-a dovedit, nu aduce noroc s-au decis sa mearga pe principiul "zis si facut". Asa ca fara tam-tam si fara sa se lafaie in prealabil pe prima pagina a revistelor si ziarelor s-au dus si s-au casatorit. In secret, s-au grabit unii sa afirme. Cu discretie, au precizat altii.

Cert este ca, in anul care se incheie, au avut loc nunti si cuplari la care nu s-ar fi gandit nimeni si n-au avut loc, si nici nu vor mai avea vreodata, acele casatorii anuntate, comentate, pregatite si mult asteptate. Ca asa-i in viata..




Un record special l-a inregistrat solista de la Demmo care in 2005 a fost mai activa ca niciodata in plan personal si, dupa ce a aparut de la saptamana la saptamana cu alt "ales", s-a maritat in regim de urgenta cu unul dintre ei, zis "barbatul vietii sale", a pus la cale o nunta ca-n povesti, dar a descoperit la timp ca acesta nu era nici pe departe Fat-Frumos din basme.

Si nici macar Zmeul-Zmeilor, ci doar un muritor cu apucaturi de epoca de piatra. Povestea s-a dus pe apa sambetei! La fel si nunta care ar fi trebuit sa aiba loc acum, de Revelion. Cum spuneam, 2005, un an al surprizelor!

Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc
Au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la noi. Asta pentru ca sunt amandoi celebri, cu parinti aidoma. La sfarsitul anului trecut s-a spus ca s-au logodit, la inceputul lui 2005, ca Ileana a primit un inel cu diamante si ca e pe aproape momentul in care vor bate clopotele de nunta.

In vara, presa deja semnala ca relatia scartaie serios si ca, in timp ce Ileana e la Chisinau la bunica ei, Ion Ion se distreaza pe litoralul romanesc in compania altor fete. Toate blonde, ca sa simta schimbarea, dupa trei ani langa o bruneta. Cu atatea zvonuri, vestea rupturii n-a mai surprins pe nimeni.

S-au facut nenumarate speculatii pe aceasta tema, dar singurul lucru cert este ca intensitatea sentimentelor celor doi incepuse sa paleasca. In parte din cauza frecusurilor legate de dosarul , Cocaina pentru VIP-uri ", in parte din cauza tentatiilor cu sex-appeal din targ. Pentru ca au ramas buni prieteni, s-a speculat ca se vor impaca.

Dar apropiatii sustin ca nu mai este loc pentru reconciliere, mai ales ca a fost vorba despre o iubire de tinerete, si nu despre una care sa te duca la altar...

Nicola si Mihai Alexandru
A fost poate cel mai socant caz de despartire din lumea showbiz-ului. Dupa 16 ani de iubire, de mariaj si de colaborare, nimeni nu s-ar fi gandit ca intr-o familie-model ca a lor va interveni ruptura. Si totusi s-a intamplat.

Fanii au fost dezamagiti si prima tentatie a fost sa fie invinuit Mihai, ca asa sunt barbatii mai infideli de felul lor! Dar, in cazul de fata, Nicola a fost, se pare, responsabila de separare pentru ca, zice lumea, s-a indragostit lulea de tanarul pianist Andrei Stanoevici, coleg de trupa cu sotul. Si putin insurat. Deocamdata, nici Nicola, nici Mihai nu au intentat divort.

Locuiesc separat, au ramas prieteni si se straduiesc sa le fie bine celor trei copii ai lor. E posibil ca in 2006 sa asistam la impacare.

Lili Sandu - Bogdan Stelea
Cand Bogdan Stelea a cerut-o de sotie pe Lili Sandu si a vrut sa-i puna inelul pe deget fix pe Arcul de Triumf, mass-media a avut "material" o saptamana. Se faceau interventii la primarie, se dadeau pronosticuri daca se va accepta sau nu o ceremonie la inaltime, daca edilii vor fi de acord sa se creeze un precedent si altele asemenea.

Nu se stie daca pana la urma s-ar fi induplecat sefii de la Primaria Capitalei, dar, ca sa fie toata lumea linistita, oricum nu mai este nevoie! Cei doi si-au spus "Adio" la acest final de an, spre socul opiniei publice care astepta cu infrigurare un deznodamant din acela cu flori si lacrimi de fericire, ca in telenovelele in care joaca Lili! Despre ea s-a zvonit deja ca ar fi intrat in

gratiile unuia dintre sefii de la Pro TV si ca ii cam surade ideea unei cariere actoricesti. Dar in mod sigur pe ea nu o afecteaza aceste barfe, ca doar si in timpul relatiei cu Bogdan existau ziaristi pe care vecinii de bloc ai celor doi ii deranjau zilnic sa o "denunte" ca are cam multi musafiri in lipsa acestuia. Lume rea si invidioasa!

Cosmina Pasarin si George Vintila
Au avut o relatie de trei ani care s-a incheiat brusc spre suprinderea generala. La vremea cand s-au cuplat, in vara lui 2002, toata lumea a crezut ca, in sfarsit, Cosmina si-a gasit perechea si relatia ei cu vedeta Pro va duce negresit catre ofiterul starii civile. Cand unii se grabeau chiar sa dea verdicte in sensul acesta, George a declarat ca nu are de gand sa se insoare.

N-a precizat daca deloc sau nu cu ea, fata de la Meteo! In toamna acestui an, ruptura s-a produs si, dupa cat de repede s-a repliat Vintila, carcotasii s-au grabit sa concluzioneze ca el a fost cel care se cam saturase de relatie. Acum, el si-a gasit echilibrul langa o alta femeie. Cosmina inca mai cauta.

Anamaria Ferentz - Marcel Toader
Cei doi sunt performerii grupajului de fata, in sensul ca se incadreaza perfect in ambele categorii: cupluri noi si cupluri care s-au despartit in 2005. Nu e o gluma, e purul adevar: Anamaria de la Demmo l-a descoperit pe Marcel Toader la inceputul lunii august si, trei saptamani mai tarziu, s-a dus cu el la ofiterul starii civile. A spus atunci ca este "barbatul vietii ei".

Intre timp, adica in cele cateva luni care au trecut de atunci, el s-a dovedit a fi departe de visurile frumoase ale Anei si a trecut la categoria "cosmaruri". Mireasa si-a pierdut nu doar increderea in el, ci si copilul pe care-l purta. Asa ca, la momentul acesta, divortul este pe rol.

Anamaria a zis odata ca n-are noroc in dragoste ! Dar a fost prevenita sa nu se marite cu Marcel! Prietenii stiu de ce.

Nicoleta Luciu si Dinu Maxxer
A fost un cuplu foarte "vanat" de presa, tocmai pentru ca sunt amandoi tineri si frumosi si rezistau impreuna de ceva vreme, ceea ce nu prea se intampla in lumea mondena. 2005 a adus insa o mare rasturnare de situatie pe baza unei la fel de mari rasturnari de sentimente.

Aflata intr-o spectaculoasa ascensiune pro-fesionala, Nicoleta a parasit nu doar studioul lui Teo de dragul rolului in telenovela , Lacrimi de iubire ", ci si apartamentul din Balta Alba si pe Dinu Maxxer de dragul lui Zsolt Csergo, noul ei iubit. Care, la randul lui, o parasise pe Simona Patruleasa.
(continuarea in Adevarul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea