Social

#studiu #evolutie #viitor #specia umana #Dean Burnet

Cum vor arata oamenii in viitor

Cercetatorul britanic Dean Burnet a dezvaluit recent ca a reusit sa intocmeasca o lista cu caracteristicile pe care le va avea omul in viitor.

Omul de stiinta sustine ca in evolutia lor, oamenii vor avea tentacule, isi vor dezvolta auzul selectiv si vor avea capacitatea de a-si schimba culoarea pielii.

Neurologul Dean Burnet a declarat ca omul isi va putea schimba culoarea pielii in urma dezvoltarii cromatoforilor, niste celule ce contin pigment colorat si ajuta reptilele sa isi schimbe culoarea.

In lista sa, Burnet a mai specificat ca omul viitorului va avea un auz selectiv mult mai dezvoltat, ce ii va permite sa filtreze zgomotul in crestere al "social media" si al altor surse de informatie permanente.

"In loc sa isi concentreze atentia catre stimulii relevanti, oamenii si-ar putea dezvolta capacitatea de a bloca lucrurile pe care nu vor sa le auda, la fel cum inchiderea ochilor poate bloca o imagine neplacuta", a declarat Burnet.

De asemenea, Burnet a spus ca oamenii vor fi capabili sa isi dezvolte niste maini mai rapide, cu miscari precise, ce vor semana mai degraba cu tentaculele unei anemone de mare.

Sursa foto: www.evz.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea