Social

#vremea weekend #conditii meteo #starea vremii

Cum va fi vremea in weekend (22-23 septembrie 2012)

Sfarsitul de saptamana aduce o incalzire a vremii, maximele termice putand ajunge la 27 de grade.

Sambata, vremea va fi racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi slabe la inceputul zilei in estul tarii, iar seara si noaptea in regiunile nordice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade. Temperaturile minime se vor incadra intre 4 si 14 grade. In zonele depresionare, minimele termice por ajunge la 0 grade, iar spre dimineata vor fi conditii de bruma.

Duminica, cerul va prezenta innorari temporare in nordul si estul tarii, precum si la munte. In prima parte a intervalului se vor inregistra precipitatii slabe pe arii restranse. In restul teritoriului vremea va fi predominant frumoasa, se va incalzi usor, iar cerul va fi variabil. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 17 si 27 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 4 si 14 grade, mai coborate in depresiuni si usor mai ridicate pe litoral.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea