Social

#vreme weekend #prognoza meteo #vreme octombrie

Cum va fi vremea in weekend (13-14 octombrie 2012)

Vremea isi va continua procesul de racire in weekend, cand temperaturile maxime nu vor depasi valoarea de 23 de grade Celsius.

Sambata, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, ziua in regiunile estice si pe arii restranse in rest, iar spre seara si in cursul noptii pe arii extinse in vestul, nordul si centrul tarii. Izolat, in zonele montane cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Maximele termice vor avea valori cuprinse intre 12 grade in Moldova si 23 de grade in sud-estul extrem. Temperaturile minime se vor situa intre 5 si 15 grade, usor mai ridicate in Delta Dunarii.

Duminica, cerul va avea innorari temporare ziua cand, mai ales in primele ore, local va ploua in cea mai mare parte a tarii. In cursul noptii cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime intre 5 si 15 grade, usor mai scazute in estul Transilvaniei. Spre seara, se va semnala ceata in zonele joase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea