Social

#prognoza meteo #vreme paste #vreme aprilie #anm

Cum va fi vremea de Paste in 2014: prognoza oficiala ANM

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat oficial care sunt estimarile meteorologice pentru zilele de Paste in 2014, mai exact pentru finalul lunii aprilie. In mare, valorile termice vor respecta mediile climatologice in aproape toata tara, cu exceptia regiunilor sudice, unde local se vor inregistra scaderi bruste de temperatura.
 

Astfel, de Paste, precipitatiile vor fi semnificative in cea mai mare parte a tarii si doar izolat aproape de mediile anuale (in sud si est).

Cel mai cald va fi in Banat, unde temperaturile medii se vor situa intre 6 si 13 grade Celsius, iar precipitatiile vor respecta normele climatologice (40 si 65 de l/m2).

In Crisana, de Paste vor fi temperaturi de 6-11 grade C, in Maramures se vor incadra intre 9 si 11 grade, iar in Transilvania temperaturile se vor situa intre 6 si 11 grade C.

In Oltenia, temperaturile maxime ajung pana la 13 grade C si precipitatiile depasesc normele climatologice anuale.

In Muntenia, vremea va fi capricioasa, cu temperatura maxima de 13 grade, in Moldova nu va fi mai cald de 14 grade, iar in Dobrogea temperaturile medii se vor situa intre 9 si 12 grade C.

In Bucuresti, temperatura minima va fi de 8 grade C si maxima de 13 grade C, este posibil sa ploua izolat, insa in cantitati normale pentru aceasta perioada a anului.

Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea