Social

#pariuri #pariuri online #pariuri sportive

Cum sa pariezi de acasa in timpul meciurilor?

Ce poate fi mai placut decat sa stai in confortul casei tale, urmarind meciurile preferate si pariind live pe parcursul acestora, traind din plin actiunea de pe teren? Daca inca nu ai luat un prim contact cu pariurile live de la casele de pariuri online, afla ca nu stii ce pierzi!

Pariurile live online vin cu o serie de avantaje. in primul rand, gandeste-te ca poti plasa multe pariuri pe un singur meci intr-un timp foarte scurt, dintre care anumite piete sunt remunerate foarte rapid, mai ales daca joci pariuri pe intervale sau pe urmatorul gol, punct etc. Apoi, cum majoritatea caselor de pariuri de top transmit live video foarte multe partide, ai ocazia de a urmari si meciurile care nu sunt difuzate la televizor, pe care poti paria in cunostinta de cauza. Partea buna este ca nici macar nu trebuie sa te ridici din pat sau din canapea, pentru ca ai acces la toate aceste avantaje direct de pe telefonul mobil sau de pe tableta.

Daca vrei sa incepi sa pariezi live pe internet, va trebui sa-ti deschizi un cont la o casa de pariuri online care este licentiata in Romania la ONJN. Dar inainte de a te inregistra, iti recomand sa rasfoiesti recenziile operatorilor de top pe portalul de pariuri sportive PariuriX: Unibet, Betano, Sportingbet, Netbet si Betfair. De acolo vei afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare si totodata vei avea acces la cele mai bune oferte ale acestora!

Crearea contului nu va dura mai mult de 3 minute. Va trebui sa completezi cateva date din buletin, sa specifici un numar de telefon si o adresa de mail valida si sa setezi cateva date de securitate ale contului, cum ar fi numele de utilizator, parola, intrebarea secreta si asa mai departe. Apoi, este posibil sa ti se cerea sa confirmi casuta electronica sau numarul de telefon.

Urmatorul pas este sa te autentifici in noul cont creat si sa efectuezi prima depunere. Vezi care sunt metodele de plata acceptate de operatorul ales. Toti operatorii recomandati de comunitatea pariorilor din Romania accepta depunerile prin carduri Mastercard si VISA, insa exista si anumite agentii care accepta portofele electronice, cum ar fi Skrill sau Neteller, dar si plata cash, fie din anumite agentii, fie prin intermediul unor institutii de plata.

Urmeaza momentul plasarii primului pariu: trebuie sa navighezi prin meniuri catre sportul si campionatul de interes sau sa folosesti functia de cautare pentru a ajunge la partidele de interes. Apoi, daca vrei sa alegi un pronostic diferit de clasicul 1X2, trebuie sa dai click pe numele meciului sau pe simbolul „+” alaturat unui numar pentru a acces toate tipurile de pariuri oferite pentru acel meci.

In pagina de destinatie vei gasi numeroase optiuni de pariuri si cote, poate unele pe care nu le-am mai vazut niciodata. Odata ce te-ai decis asupra pronosticului, trebuie sa dai click pe cota din dreptul acestuia pentru a o plasa pe bilet. Apoi, reia procesul si pentru celelalte meciuri vizate si adauga restul selectiilor pe bilet. In final gandeste-te cum vrei sa joci biletul: pariuri individuale, bilet cu pariuri multiple sau sistem? In functie de asta, introdu miza asupra careia te-ai hotarat in caseta aferenta si da click pe butonul „Plasati pariul”. Voila! Cam asta a fost tot…

Un ultimul sfat este sa-i trimiti agentiei o copie de pe buletin si una de pe o factura de gaz, apa sau curent, care sa nu fie mai veche de 3 luni, pentru ca operatorul sa-ti poata verifica identitatea si contul. Daca nu respecti aceasta procedura impusa de ONJN, contul iti va fi inchis in 30 de zile, iar eventualele fonduri ramase vor fi virate catre bugetul de stat. Procedura este 100% securizata, iar datele tale sunt confidentiale, pe viata, asa ca da-i bataie ca sa nu uiti si sa te trezesti cu o surpriza neplacuta!

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila si va recomanda sa nu jucati mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea