Social

#gerbera #lalele #orhidee #flori #trandafiri #crizanteme #irisi #flori romani

Cum s-au schimbat de la an la an preferintele romanilor in materie de flori

In ultimii ani, cand aveau de oferit un buchet de flori, romanii preferau aranjamentele cu rosu si alb. In 2013 insa, cele mai populare aranjamente au fost foarte colorate, cu mult roz. Trandafirii, care au ocupat locul 1 in alegerile in materie de flori mult timp, au inceput sa piarda teren in favoarea ohideelor, irisilor sau lalelor.

“Pasiunea romanilor pentru trandafiri este cunoscuta in Romania, avand in vedere ca barbatii romani cumpara in procent de 90% buchete de trandafiri sau care includ trandafiri. Ca o diferenta fata de anii trecuti, in 2013 in top au intrat buchete care, desi contin trandafiri sau miniroze, imbina si o diversitate de alte flori: orhidee, gerbera, crizanteme, irisi sau lalele. Asa cum reiese din vanzari, culoarea iubirii ramane rosu, iar pentru surprize, rozul. In mod surprinzator, anul trecut cele mai populare aranjamente au fost foarte colorate, cu mult roz. Este o noutate in raport cu anii trecuti, cand romanii au preferat aranjamentele cu rosu si alb, spune Aura Caraman, Director Executiv Zurich Broker, compania care detine Floria.ro.

Romanii cauta calitatea

De la an la an, romanii sunt mai dispusi sa plateasca pentru un buchet de flori de calitate creat si oferit intr-un mod profesionist. “De aceea incep sa se orienteze catre florariile online care pastreaza florile in conditii optime, astfel incat ele sa reziste timp indelungat, cum este si normal atunci cand oferi un buchet de flori. E foarte trist sa primesti flori si in doua ore sa se ofileasca, dar cand florile sunt de calitate, acestea rezista zile intregi” mai spune Aura Caraman.

Sursa foto: indusladies.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea