Social

#brad craciun #brazi craciun # ce faci cu bradul # brad reciclare

Cum poti primi bani pe bradul de Craciun dupa ce se termina sarbatorile

Brazii naturali, fara ghiveci, ajung la ghena imediat dupa ce se termina sarbatorile, daca nu cumva sfarsesc prin a fi aruncati la intamplare in gradinile din fata blocurilor sau pe trotuare. Anul acesta, cativa retaileri mari au venit cu o idee geniala: vii cu bradul inapoi la magazin si primesti o suma de bani sub forma de voucher.

De exemplu, retailerul Leroy Merlin ofera un voucher de 25 de lei in schimbul bradului de Craciun, cu conditia ca acesta sa fi fost achizitionat de la acest magazin. De asemenea, pentru a putea beneficia de voucher, trebuie sa prezinti la casa bonul in original, care sa ateste ca bradul de Craciun a fost cumparat de la acest retailer. Poti primi cel mult 3 vouchere, pe care le poti folosi in magazin in perioada 3-31 ianuarie 2014, noteaza economica.net.

O oferta identica a fost pusa in aplicare si la magazinul IKEA. Daca ti-ai achizitionat bradul de Craciun de la punctul de vanzare din fata magazinului si ai pastrat bonul, poti primi in schimbul bradului un voucher de 20 de lei. In acest caz ar mai fi de indeplinit o conditie: trebuie sa ai card IKEA Family.

Daca ideea reciclarii brazilor de Craciun va da roade, in anii urmatori si alti mari retaileri ar putea proceda la fel.

Sursa foto: earth911.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea