Social

#interviu viza sua #vacanta sua #viza SUA #ambasada sua #pasaport

Cum poti obtine ultrarapid viza pentru America

Dintr-un numar de 42.000 de solicitari pentru vize turistice in SUA inregistrate anul trecut, 90% au fost aprobate. Ambasada Americii la Bucuresti a simplificat procesul de acordare a acestora, mai ales ca majoritatea aveau drept scop vizitele turistice sau de afaceri.

Cei care isi doresc sa obtina o astfel de viza trebuie sa completeze intai formularul DS-160, pus la dispozitie de ambasada pe pagina sa oficiala. Acesta este redactat in limba engleza, iar intrebarile sunt formulate astfel incat ambasada sa obtina datele cu caracter personal ale solicitantilor. Odata cu completarea formularului, aspirantii la o viza turistica trebuie sa furnizeze si o fotografie realizata in ultimele 6 luni.

Dupa completarea acestui formular urmeaza interviul propriu-zis. Punctualitatea este extrem de importanta, iar verificarea corporala ce preceda interviul este mai stricta decat in aeroport. Solicitantii primesc un bon de ordine, in functie de care sunt ulterior chemati la ghiseul de amprentare si de depunere a actelor. Interviul dureaza mai putin de 5 minute si include intrebari privind profesia si situatia sociala a solicitantilor; ambasada intentionand astfel sa se asigure ca acestia au suficiente motive pentru a reveni in Romania.

Daca in urma interviului, reprezentantul consulatului iti inapoiaza pasaportul pe loc, inseamna ca solicitarea ta a fost respinsa. In cazul in care aceasta a fost aprobata, pasaportul iti va fi inapoiat in doua-trei zile lucratoare, prin TNT; suma pe care trebuie sa o platesti pentru serviciul de curierat fiind de 24 de lei.

Sursa foto: usembassy.gov

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea