Social

#workshop #sanatate #stil de viata #atelierele

Invata de la specialisti cum poti avea un stil de viata sanatos

In luna noiembrie, femeile preocupate de adoptarea unui regim de viata sanatos au ocazia de a invata de la specialisti de top, la workshop-ul Traieste Sanatos, din cadrul proiectului AtelierEle- worshop-uri de implinire personala.

Pe langa principiile esentiale ale unui stil de viata sanatos, speakerii AtelierEle va vor invata ce anume sa alegeti din multitudinea de programe de slabit vehiculate in publicatiile de lifestyle si cum sa parcurgeti drumul de la dieta la un stil de viata benefic, printr-un program personalizat.

Dupa ce a reusit sa isi recapete silueta si tonusul, Andreea Marin vine la AtelierEle sa impartaseasca experienta convertirii la un stil de viata 100% sanatos in conditiile unui program de lucru solicitant.

Cori Gramescu, antrenor de fitness si coach de nutritie si lifestyle, te va ajuta sa iti imbunatatesti starea de sanatate si sa iti atingi obiectivul de greutate printr-un program de sport personalizat, tinand cont de programul tau zilnic.

Si, pentru ca un stil de viata sanatos inseamna sport si dieta in proportii ideale, Doctor Luana Sahian, consultant in nutritie, se angajeaza sa combata patologia nutritionala cu o abordare complexa, prin care participantii AtelierEle vor primi un plan alimentar corect, pentru un mod de viata echilibrat.

Doar cu ajutorul unui spirit sanatos putem vorbi despre un corp sanatos. Iar pastrarea echilibrului psihic in conditiile multitudinii de provocari generate de cotidian este o lupta pentru unii dintre noi. Thea Haimovitz, speaker motivational la AtelierEle, reuseste sa ii molipseasca pe toti cei din jur cu o stare de energie si putere, ajutandu-i sa gaseasca drumul sigur catre echilibru emotional.

Workshop-ul “Traieste sanatos” va avea loc in fiecare zi de luni din intervalul 3-27 noiembrie (3,10,17,24 noiembrie), intre orele 18.30 si 21.00, la Promenada Mall.

Pentru inscrieri, accesati: //www.actpr.ro/atelierele/inscriere-workshop-traieste-sanatos/.

Taxa de participare pentru toate cele patru intalniri din cadrul workshop-ului Traieste Sanatos este de 200 RON. Persoanele care se inscriu pana la data de 10 octombrie vor plati o taxa de participare de 150 RON/workshop, beneficiind de oferta early bird.

AtelierEle este un concept ACT Public Relations.

Partener media principal: www.ele.ro

Parteneri media:

www.eva.ro, www.acasa.ro, www.wall-street.ro. www.9AM.ro, www.kudika.ro, www.garbo.ro,  Business Woman, Revista Tonica, www.fpeople.ro, www.sfatulmamicilor.ro, www.copilul.ro, www.sfatulmedicului.ro.  Sanatatea Media Group.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea