Social

#copii disney # povesti disney #printese disney

Cum deformeaza realitatea printesele Disney. Ce efect are acest lucru asupra copiilor

Copiilor li se induc standarde nerealiste de frumusete, arata un studiu recent care a evidentiat ca ochii printeselor Disney sunt chiar mai mari decat talia lor! Acest lucru ar putea avea un impact negativ asupra copiilor, care isi formeaza in primii ani de viata perceptia asupra frumusetii in functie de idolii lor. 

Clişeele vizavi de frumusete au fost vehiculate timp de multe decenii şi în emisiuni şi filme considerate inofensive, precum lungmetrajele şi serialele clasice care se adresează în special copiilor. Site-ul Above Average a dorit să evidenţieze acest aspect şi a realizat un studiu, ce a avut la bază o serie de fotografii în care apar unele dintre cele mai populare prinţese din producţiile studiourilor Disney.

În galeria de imagini publicate de site-ul citat, utilizatorii au ocazia să remarce faptul că, într-adevăr, ochii prinţeselor Disney au fost au fost desenaţi într-o manieră nerealistă şi sunt mai mari decât talia acelor personaje animate, relateaza Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea