Social

#descompunere fast-food #nuggets #meniu fast-food # pericol fast food

Cum arata un meniu fast-food dupa 6 ani. “Mai repede se descompune ambalajul decat mancarea!”

Jennifer Lovdahl, 33 de ani, din Anchorage, Alaska, a cumparat in ianuarie 2010 un meniu de la McDonald’s, pe care l-a pastrat timp de 6 ani! De curand, le-a impartasit prietenilor virtuali cum arata portia sa de nuggets de pui si cartofi prajiti dupa atatia ani!

“Au trecut 6 ani de cand am cumparat acest Happy Meal de la McDonald’s. A stat in biroul nostru in tot acest timp si nu a putrezit, nu a mucegait si nu s-a descompus deloc! Singura problema este ca miroase a carton.

Am facut acest experiment pentru a le arata pacientilor nostri cat de nesanatoasa este aceasta mancare, in special pentru copiii in crestere! Sunt atat de multe chimicale in aceste alimente! Alege mancarea naturala! Mere, banane, morcovi, telina – asta e mancare “fast food” adevarata”, a scris Jennifer Lovdahl, chiropractician, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Jennifer Lovdahl a declarat pentru Daily Mail ca ambalajul are mai multe sanse sa se descompuna inaintea mancarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea