Social

#deschidere Mega Mall #Mega mall

Cum arata Mega Mall cu o zi inainte de marea deschidere!

14 mai este ziua in care cel mai asteptat centru comercial din Capitala isi va deschide portile. Imaginile surprinse in aceasta dupa-amiaza in zona mall-ului lasa insa loc de suspiciuni si interpretari, mai ales ca reprezentantii au amanat conferinta de presa, stabilita pentru miercuri dimineata, pentru joi, la ora 18.30, conform B365.ro.


Nerespectarea termenelor nu este ceva nou in cazul Mega Mall, in conditiile in care deschiderea initiala fusese stabilita de Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI) pentru 23 aprilie.

Intarzierea este pusa pe seama faptului ca o lucrare cu o suprafata construita de 200.000 mp, cum este mall-ul de langa Arena Nationala, este estimata sa fie gata in minimum doi ani, conform businesscover.ro, iar fondul de investii a incercat acest lucru intr-un an si jumatate. Asa se justifica lucrarile neterminate in prag de deschiderea anuntata cu mare tam-tam.

In ciuda acestor inconveniente, se pare ca retailerii incearca din rasputeri sa-si primeasca clientii ca la carte, camioane cu marfa ingreunand traficul pe Bdul Pierre de Coubertin si punand la grea incercare nervii soferilor.

Pe ultima suta de metri insa, muncitorii incep sa se relaxeze, asa cum se poate vedea si in ipostazele surprinse de cititorii Acasa.ro.

Mega Mall este o investitie de aproximativ 165 de milioane de euro, are o suprafata inchiriabila de 72.000 de metri patrati si o suprafata construita de 230.000 de metri patrati.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea