Social

#trofeu #louis vuitton #campionatul mondial de fotbal #caseta trofeu #caseta lux

Cum arata caseta de lux marca Louis Vuitton in care va fi transportat trofeul CM de Fotbal

Celebra casa de moda Louis Vuitton va colabora pentru a doua oara cu federatia FIFA, pentru crearea casetei in care va fi transportat pretiosul trofeu ce va fi inmanat echipei castigatoare a Campionatului Mondial din Brazilia, pe 13 iulie.

Caseta care va transporta marele trofeu, ce va fi acordat echipei castigatoare de fotbal, dupa finala de pe 13 iulie, este marcata cu monogramele brandului Louis Vuitton. De asemenea, nu lipsesc nici detaliile de alama de la inchiderea si deschiderea cutiei, acestea fiind un semn distinctiv al brandului.

Caseta conceputa de celebra casa de moda se deschide din fata si este dotata si cu un capac superior, astfel incat accesul la trofeu sa poata fi facut foarte usor.

Casa de moda a mai creat o data caseta care a transportat trofeul pentru cea de-a 19-a editie a Cupei Mondiale, care s-a desfasurat in Africa de Sud, in 2010.

Foto: Highsnobiety.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea