Social

Cristi Chivu: baut, nu beat

Cristi Chivu a consumat echivalentul a doua beri inainte sa fie surprins la volan, luni dimineata, de agentii de circulatie.

Chivu a ramas fara permis de conducere pentru urmatorele trei luni in urma incidentului. Aparatul etilotest a aratat ca fotbalistul avea o concentratie de 0,22 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat, ceea ce inseamna o alcoolemie de 0,4 la mie in sange. Mai precis, se pare ca fotbalistul a consumat aproximativ doua beri sau alta bautura alcoolica a carei concentratie alcolica echivaleaza cu doua beri. Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, spune ca nu vede nici un impediment in a-l convoca, in continuare, pe Cristi Chivu la meciurile echipei nationale.
"Cred ca se face prea mare tam-tam pe acest subiect. Sa fim seriosi, stii ce inseamna alcoolemia aia? Ca a baut si el o bere, doua. Ce, dupa ce a batut atata drum din Italia, nu are si el voie sa bea o bere? Din punctul meu de vedere, e OK. Numai la noi se putea face atata tam-tam din nimic", este de parere Piti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea