Social

#magdalena serban #criminala de la metrou

Criminala de la metrou s-a inspirat dintr-un film celebru

Noi detalii ies la iveala in cazul Magdalenei Serban, femeia in varsta de 36 de ani din Craiova, arestata pentru omor si tentativa de omor dupa ce a impins doua tinere in fata metroului.


La inceputul lunii, criminala de la metrou a fost vazuta de trei ori in decurs de sapte zile la un cinematograf din Craiova. A doua oara, insotita de un barbat, a vazut filmul Crima din Orient Expres.

Cea care le-a vandute biletele a povestit ca a recunoscut-o imediat pe Magdalena serban in momentul in care au fost facute publice imaginile de la metrou.

”A venit la cinematograf la inceputul lunii decembrie de trei ori in sapte zile. Prima data a intrebat cat costa biletele la film, insa nu a avut bani suficienti sa le cumpere. Era insotita de un barbat in varasta de 40 de ani, un om al strazii, iar era la fel imbracata ca atunci cand a comis crima de metrou.

A doua oara au venit si au cumparat bilete la filmul Crima din Orient Expres, iar ulterior aceasta a revenit s-a uitat pe afise si a plecat. Era dezaxata si cu privirea pierduta. Nu cauta ceva anume. Nu mi-a venit sa cred ca am stat fata in fata cu o criminala“, a relatat femeia pentru Adevarul.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea