Social

#magdalena serban # criminala metrou #crima metrou

Criminala de la metrou: "Regret. Prefer sa fiu moarta pentru ce am facut"

Magdalena Serban, femeia care a impins in fata metroului o tanara in varsta de 25 de ani, a facut primele declaratii in fata anchetatorilor.

Potrivit avocatei sale, Magdalena Serban ar fi marturisit la audieri ca regreta fapta pe care a facut-o, insa starile sale sunt foarte confuze. Conforma informatiilor, Magdalena Serban are stari de luciditate care alterneaza de cele mai multe ori cu stari confuze si incoerente. Aceasta a fost dusa la Penitenciarul Jilava, unde va sta pana judecatorii vor decide ce pedeapsa va primi.

"S-a admis proba cu efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală, dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza. Că ar fi sau nu în interesul ei această expertiză, vom vedea mai departe. A spus că regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs", a precizat avocata Magdalenei Şerban,

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea