Social

#criminala de la metrou #magdalena serban

Criminala de la metrou, detalii socante despre comportamentul ei din inchisoare

Magdalena Serban, numita de presa "criminala de la metrou", se afla de cateva saptamani in Spitalul Penitenciar Jilava. Comportamentul ei continua sa-i surprinda pe psihiatrii care o tin sub supraveghere continua.

Criminala de la metrou a fost internata in Spitalul Penitenciar, unde i se administreaza tratament medicamentos si psihologic. Psihiatrii au fost multumiti de evolutia ei initiala, dar au cerut prelungirea pe termen nelimitat a retinerii Magdalenei Serban sub aceasta forma.

“Femeia a reactionat bine la medicamente si, o vreme, a incercat sa le intre pe sub piele oamenilor de la spital! Insa, cand a vazut ca nu are sanse sa fie eliberata conditionat, ea parca s-a demoralizat si are o atitudine diferita fata de toata lumea”, au dezvaluit persoane autorizate, citae de antena3.ro.

 

In ultimele zile atitudinea ei s-a schimbat. Pare sa nu mai doarma bine, s-a inchis in ea si nu mai comunica nicicum. Nu isi mai afirma nevinovatia, dar nici nu discuta alte subiecte. "Nu vorbeste cu nimeni", au subliniat sursele citate. 

Magdalena Serban a fost retinuta dupa ce, in urma cu o luna, a impins o tanara pe linia de metrou. Tanara a murit, neavand nicio sansa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea