Social

#crima pistol cu bile #crima Capitala #crima Bucuresti #sinucidere

Crima in Capitala! O femeie, omorata de sotul sau! Barbatul s-a sinucis!

O tanara in varsta de 31 de ani, angajata a unei firme de transport din sectorul 5 din Bucuresti, a fost agresta si impuscata mortal in cap de sotul sau.

Barbatul detinea legal arma. Politistii fac cercetari pentru a descoperi care au fost cauzele care au condus la aceasta tragedie. Potrivit primelor informatii, autorul crimei a fost identificat de politisti, care l-au cautat la domiciliul din judetul Calarasi, insa acestia l-au gasit decedat.

“Parchetul Tribunalului Bucuresti si Serviciul Omoruri au fost sesizate ca in incinta unei societati comerciale de pe raza sectorului 5 o angajata, de 31 de ani, a fost agresata si impuscata, in zona capului, de sotul ei, acesta ulterior parasind locatia. A fost efectuata cercetarea locului faptei, cadavrul fiind ridicat si transportat la INML in vederea necropsiei. in cursul noptii, suspectul (45 ani) a fost gasit decedat, pe raza unei comune din judetul Calarasi”, informeaza miercuri Biroul de presa al Politiei Capitalei. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea