Social

Coruptia face victime in Japonia

Dupa
sinuciderea din ajun a ministrului nipon al Agriculturii, ieri, in orasul Yokohama si-a pus capat zilelor si fostul sef al departamentului care s-a ocupat de distribuirea comenzilor institutiei la firmele particulare. El a fost gasit in parcarea din fata blocului in care locuia, in pijama si cu capul spart. Se pare ca Yamazaki a sarit de la o fereastra a etajului sase, unde au fost gasiti, frumos asezati, pantofii. Se presupune ca gestul disperat a intervenit in timp ce politia perchezitiona apartamentul fostului functionar. In privinta ministrului Tochikatsu Matsuoka, care s-a spanzurat cu cateva ore inainte de audierea sa de catre o comisie parlamentara constituita special pentru clarificarea unui caz de trucare a unei licitatii, acesta a lasat sase mesaje de adio partenerilor sai politici, printre care si premierul Shinzo Abe. Oficialul nipon era banuit ca ar fi primit bani de la diferite companii in schimbul unor contracte cu o organizatie ecologista care opera sub egida ministerului.
  •   2007-05-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii