Social

#copil externat #copil salvat din put #externat #copil

Copilul salvat din put a fost externat

Copilul care a cazut in put si a fost salvat de pompieri dupa ore intregi de chin, a fost externat miercuri. Acesta a fost internat timp de doua saptamani in Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitala.

Baiatul a plecat spre casa impreuna cu parntii, insa pe drum mama acestuia a intrat in travaliu si au fost nevoiti sa opreasca de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria, unde a nascut o fetita.

"Marele sau noroc a fost ca nu a cazut cu capul inainte, pentru ca cel mai probabil s-ar fi ranit extrem de grav la impactul cu pompa de apa. Micutul a apucat sa se agate, din reflex, de cablul pompei. Asta i-a salvat viata. Asa a alunecat in put. Nu a fost chiar o cadere in gol", au spus surse din cadrul anchetei, potrivit libertatea.ro.

"Avem o fetita de trei kilograme si jumatate. Ne asteptam sa nasca. Chiar ne-am grabit. De aceea am si intarziat. Despre baietel, medicii au spus ca este bine, sanatos. Ne-au dat analizele. Eu le multumesc pompierilor si medicilor — ca mi-au ajutat copilul sa se faca bine. De cand am plecat de aici am stat numai langa copil. Am strigat la el 'Danut, tati, te rog eu mult deschide ochisorii!' A deschis ochisorii si s-a ridicat in fund. Fara el nu puteam sa mai traiesc", a declarat, pentru Agerpres, Vasile Pascu, tatal copilului.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea