Social

#copil terorizat #copil Bistrita Nasaud Mos Nicolae # copil Valea Bargaului #copil abuzat Mos Nicolae #abuz Mos Nicolae

VIDEO Copil traumatizat de Mos Nicolae, cu acordul mamei si concubinului acesteia!

Intalnirea unui copil de 5 ani cu Mos Nicolae s-a lasat cu plansete, suspine, tremur, balbaieli, trauma si ancheta din partea Poilitiei!

Un baietel de 5 ani a fost umilit de un barbat imbracat in Mos Nicolae (concubinul mamei), chiar la indemnul celei care i-a dat viata Copilul a fost tinut in genunchi langa un perete si pus sa promita ca va fi cuminte. “Mama, iarta-ma, ca nu mai fac prostii!”, “Promit ca sunt cuminte”, “Ascult de doamna educatoare”

Scena a avut loc in ziua de Mos Nicolae, intr-un sat de pe Valea Bargaului, din Bistrita-Nasaud, sub ochii mamei.

Copilul este amenintat si chiar atins cu batul de "Mos Nicolae".

Alaturi de baietel mai este pusa in genunchi si o fetita, careia i se aplica acelasi tratament. Mama il ameninta pe cel mic ca il va chema pe Mos Nicolae sa il pedepseasca daca nu este cuminte.

Abuzul a fost raportat de tatal natural al baietelului, care in urma in urma cu cateva zile i-a trimis mamei copilului o suma de bani, pentru a-i achizitiona acestuia cadouri de Mos Nicolae, conform adevarul.ro. 

Pentru a-i arata ca banii au ajuns unde trebuie, femeia i-a trimis tatalui copilului filmuletul care il infatisa pe baietel terorizat de Mos Nicolae. Barbatul a sesizat Directia pentru Protectia Copilului din Constanta, care a luat legatura cu specialistii din Bistrita-Nasaud.

Directia pentru Protectia Copilului Bistrita-Nasaud a inceput o ancheta, deplasandu-se vineri spre localitatea in care locuieste femeia cu concubinul sau si cu baietelul.

„Am vazut si noi filmuletul. Se pare ca tatal locuieste in judetul Constanta si la vizionarea filmului a sesizat Directia pentru Protectia Copilului Constanta, care mai apoi a luat legatura cu noi. Tatal ar fi trimis bani mamei pentru a-i face o bucurie copilului. Asa ceva nu se face nici macar de Mos Nicolae. Copilul a fost abuzat si traumatizat emotional si i s-au incalcat mai multe drepturi”, a declarat Teodor Sangeorzan, sef serviciu in cadrul Directiei pentru Protectia Copilului Bistrita-Nasaud. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea