Social

#evaluare psihosomatica #clasa pregatitoare #inspectoratul scolar al municipiului bucuresti

Copiii vor fi evaluati psihosomatic inainte de a merge la scoala

Copiii care la 1 septembrie 2012 nu au varsta pentru inscrierea in sau vor trebui sa fie evaluati psihosomatic, au declarat reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ( ), potrivit Ziare.com.

"Evaluarea psihosomatica se face in intervalul 20-29 februarie si consta in discutii cu fiecare copil in parte si teste care vor stabili daca prescolarul este apt , din punct de vedere intelectual si afectiv, sa urmeze pregatitoare sau . Evaluarea dureaza aproximativ 10 minute si se face in prezenta parintilor", au spus reprezentantii ISMB .

Evaluarea se efectueaza sub coordonarea centrului judetean sau al municipiului Bucuresti de resurse si asistenta educationala. Rezultatul evaluarii nu poate fi contestat.

"Daca vor exista cazuri in care copiii sa nu poata fi inscrisi in clasa pregatitoare , ei vor ramane, in continuare, la grupa mare de gradinita", au precizat cei de la ISMB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea