Social

Copiii de doi ani care intra in contact cu pisicile pot face alergii

Cop
iii care se joacă cu pisicile în primii doi ani de viaţă riscă să devină alergici la animale, cu toate că nivelul de sensibilitate poate să dispară în jurul varstei de şase ani, potrivit unui studiu. Unele studii au arătat că avand pisici , riscul copiilor de a dezvolta alergii este mai mare, în timp ce alte cercetări susţin contrariul, dovedind că pisicile protejează copiii de alergii. Pentru a clarifica acest lucru, cercetătorii din Nurenberg au analizat un grup de copii cu varste între 0 şi 6 ani. Mostre de praf au fost stranse din căminele lor cand copiii aveau trei luni, iar la varsta de doi şi, respectiv, şase ani, copiii au fost supuşi unor analize ale sangelui. Rezultatele au dovedit că pe măsură ce nivelul alergenilor produşi de pisici era mai mare la varsta de trei luni, cu atat mai mult copiii erau mai predispuşi la o sensibilitate faţă de aceşti alergeni pană la varsta de doi ani.
  •   2007-05-17
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.