Social

Consumul de mure impiedica formarea substantelor cancerigene in organism

Mure
le au proprietati hipoglicemiante, limitand astfel productia de insulina . Consumul de mure poate preveni unele forme de cancer, precum cel de colon si de stomac, datorita fibrelor alimentare. De asemenea, acidul clorogenic, care se gaseste in aceste fructe, impiedica formarea substantelor cancerigene in organism. Consumate in stare proaspata, murele au proprietati depurative, laxative si antidiareice in acelasi timp. De asemenea, murele sunt o sursa importanta de acid folic care intervine in functionarea sistemului nervos . Oamenii de stiinta au dovedit ca aceste fructe sunt la fel de benefice si in privinta neoplasmelor orale. In cadrul testelor de laborator , murele au redus cu 44 la suta dezvoltarea tumorilor maligne de origine bucala.
  •   2007-04-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii