Social

Conflictul din Iran urca petrolul la 62$

Pre
tul petrolului a crescut peste 62 de dolari pe baril, dupa ce Iranul a retinut cativa membri ai marinei britanice, iar stocurile americane de benzina au scazut inainte ca cererea pentru combustibil sa atinga varful din vara. Petrolul s-a scumpit, la bursa americana , cu 62 de centi pe baril, care s-au adaugat castigului de peste doi dolari obtinut joi. Pretul barilului Brent a crescut cu 69 de centi, pana la 63,20 de dolari pe baril. Iranul, membru al OPEC, a capturat 15 reprezentanti ai Marinei Regale Britanice in timpul unei " operatiuni de imbarcare de rutina" in apele din Irak, a anuntat Ministerul Apararii din Marea Britanie. Biroul de Externe a informat ca ambasadorul iranian la Londra a fost avertizat si ca statul britanic cere eliberarea imediata a captivilor.
  •   2007-03-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: De ce ai cumpara un smartphone? (partea a II-a)

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare