Social

#concurs #acasa.ro #premiu #concurs acasa.ro

CONCURS: Trimite cele mai multe felicitari de sarbatori si Acasa.ro te premiaza regeste!

Cat de bine ti-ar prinde la inceputul anului 2013 un voucher cadou de 1.500 lei pentru cumparaturi sau o vacanta "ultra all inclusive" in Bulgaria de 7 nopti, servicii de lux? Acasa.ro este cel mai generos Mos Craciun de sarbatori si iti propune un concurs inedit, prin care trimiti gratuit multe felicitari festive si te alegi cu premii regesti!

Cel mai frumos cadou al anului viitor este foarte aproape de tine. Tot ce trebuie sa faci este sa imbini utilul cu placutul, participand la concursul irezistibil lansat de Acasa.ro din dragoste pentru vizitatorii sai. Intra pe pagina concursului si convinge-te!

Trimite cat mai multe felicitari de iarna din portal (oricum aveai de "bifat" aceasta sarcina de sarbatori) si poti castiga unul dintre cele 3 mega-premii ale concursului:  un voucher de cumparaturi in valoare de 1.500 de lei, la alegere, din magazinul online www.clickshop.ro, premiu oferit de Romtelecom, un voucher de cumparaturi de 1.350 lei pe catena.ro, sau o vacanta pentru doua persoane (+1 sau 2 copii intre 2 si 12 ani) de 7 nopti in statiunea Albena din Bulgaria, la Hotelul Kaliakra Superior 4* cu servicii Ultra All Inclusive, de la Altours in perioada 13.05.2013 - 20.05.2013. Uimitor, dar adevarat.


Cum participi la concursul "Trimite o felicitare de pe Acasa.ro"

Inspira adanc si nu pierde timpul, sansele de castig sunt maxime pentru primii participanti! Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o felicitare grupului tau de prieteni dintre numeroasele variante specifice perioadei sarbatorilor, pe care le ai la dispozitie in pagina special dedicata concursului.

Dupa ce alegi felicitarile, completeaza pur si simplu datele de trimitere in box-urile aferente si demonstreaza-ti harnicia in urari. Concurentii care trimit cele mai multe felicitari personalizate vor fi desemnati la finalul concursului drept castigatori.

Concursul se desfasoara in perioada 11 decembrie 2012 si 14 ianuarie 2013. Competitia cu premii fabuloase este deschisa oricarui vizitator al sectiunii de concurs, care a implinit 18 ani si nu are nicio legatura directa cu organizatorii.



Cum se stabilesc castigatorii

La asemenea premii consistente, departajarea concurentilor are nevoie de reguli stricte. Asadar, la final vor "exploda" de fericire 3 castigatori, alesi in functie de numarul felicitarilor personalizate trimise cu sigla unuia dintre cei 3 sponsori. Desemnarea "campionilor" va avea loc in data de 14 ianuarie 2013, ora 17:00, din partea echipei site-ului Acasa.ro.

In caz de egalitate, castigatorul va fi cel care s-a inscris primul in concurs. Atentie, daca vei folosi adrese invalide, te paste descalificarea!

Persoanele castigatoare, cu un start excelent in 2013, vor fi anuntate de premiul obtinut prin telefon si e-mail, urmand ca raspunsul de confirmare sa fie asteptat de reprezentantul Acasa.ro timp de 4 zile (la expirarea termenului, dreptul asupra premiului se pierde).

Acum este timpul sa trimiti GRATIS felicitari prietenilor tai si sa pui mana pe unul dintre cele 3 premii generoase, in functie de numarul cat mai mare de urari personalizate pe care le faci de sarbatori, pentru destinatari alesi de tine.


Regulamentul concursului "Trimite o felicitare de pe Acasa.ro"

Toate detaliile despre desfasurarea concursului "Trimite o felicitare de pe Acasa.ro" (dreptul de participare, abateri si acordarea premiului) sunt disponibile in mod gratuit in regulamentul oficial din pagina dedicata concursului.

Mai multe amanunte despre competitie pot fi solicitate si pe adresa de e-mail mihaela.zaharia@machteamsoft.ro sau la numarul de telefon 021.209.56.15.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea