Social

#concurs #aplicatie #lumea-auto.ro #lumea auto #aplicatie facebook

Concurs: Aplicatia Lumea Auto de pe Facebook te trimite in vacanta!

COMUNICAT

Lumea-Auto.ro, magazin online de vanzari piese auto si accesorii noi pentru masina ta, a lansat un concurs la care pot participa toti utilizatorii retelei sociale Facebook. Premiul cel mare este o excursie la Paris pentru 2 persoane, dar cu un simplu Like, utilizatorii Facebook pot castiga si alte sute de premii.

Concursul Lumea-Auto.ro se desfasoara in perioada 17 ianuarie - 17 martie 2013, iar inscrierea se face prin aplicatia Facebook Lumea Auto. Participarea la concurs este garantata de procesul de inscriere care dureaza numai 1 minut.


Premiile concursului includ:

  • O excursie la Paris pentru doua persoane (transport dus – intors cu avionul, plecare din Bucuresti, cazare 2 nopti la hotel 3*, in perioada aprilie, mai, iunie 2013)
  • un set complet de anvelope de vara
  • 1 x Curs de conducere defensiva la Napoca Rally Academy de o zi
  • 200 x Tricouri Lumea Auto (extrageri saptamanale)


Conditiile complete de participare sunt disponibile in pagina speciala de regulament concurs.

"Pentru 2013 ne-am propus sa comunicam mai mult si mai bine, sa crestem conversiile pe Lumea-auto.ro, sa aducem in continuare valoare adaugata clientilor nostri si sa nu neglijam comunitatea noastra numeroasa de pe retelele sociale (in acest moment avem 84.000 fani pe Facebook). Tocmai de aceea am si conceput pe Facebook un nou concurs-aplicatie ce o sa trimita un fan Lumea Auto intr-o excursie pentru doua persoane in Paris, oferim si un set complet de anvelope de vara, 200 de tricouri Lumea Auto si un curs de conducere defensiva de la Napoca Rally Academy, timp de o zi.

Am pregatit si un voucher pentru toti participantii concursului si pot achizitiona astfel piese auto si accesorii noi potrivite masinii din dotare, la reducere, din cadrul magazinului online Lumea-auto.ro. Pentru a participa la concurs, ai nevoie de un cont pe Facebook si de 1 minut liber, atat cat dureaza inscrierea", a declarat Justin Iacob, administrator Lumea-Auto.ro.


Despre Lumea-Auto.ro

Magazin online de piese auto si accesorii auto, Lumea-Auto.ro ofera o platforma usor de folosit, disponibila 24 h din 24, care permite utilizatorilor sa analizeze ofertele cele mai bune pentru piese auto, alaturi de optiunea de utilizare a unor vouchere de reducere si flexibilitate in metodele de plata, inclusiv plata in rate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea