Carti

#Anul in care te-am intalnit #Cecelia Ahern #Multumesc pentru amintiri #concurs acasa.ro #editura all

CONCURS Acasa.ro si Editura All te indeamna la lectura si iti starnesc pofta de viata!

Pentru momentele tale de relaxare din vara 2017, Editura All si Acasa.ro iti propun doua bestsellere internationale, semnate de aceeasi autoare, Cecelia Ahern! Poti castiga una dintre carti daca DAI Like paginii de Facebook ACASA.RO si ne scrii un comentariu la acest articol care este titlul pe care ti-l doresti. Concursul se desfasoara in perioada 28.06.2017- 15.07.2017! Castigatorii vor fi anuntati, in urma extragerii la sorti, pe 16.07.2017!

 

 
 

 

MULTUMESC PENTRU AMINTIRI (EDITIE CARTONATA), de Cecelia Ahern, este un bestseller international, emotionant şi amuzant, care surprinde povestea de iubire a doi straini aflati intr-un moment de cumpana. Romanul demonstreaza ca este totusi posibil sa cunosti in profunzime pe cineva pe care nu l-ai intalnit niciodata. „Multumesc pentru amintiri” a fost nominalizat la Romantic Novel of the Year 2009.

Joyce Conway are o casnicie ratata si a pierdut aproape totul in viata. Dar a supravietuit accidentului din cauza caruia a ajuns de urgenta la spital. In urma unei transfuzii de sange, in mod absolut inexplicail, Joyce isi aminteste fete pe care nu le-a vazut niciodata, strazi din Paris pe care n-au purtat-o pasii pana acum. Se simte coplesita de un sentiment de déjà vu, care o face sa creada ca traieste viata altcuiva.

Decizia lui Justin Hitchcock de a dona sange a fost singurul lucru pe care l-a facut din inima de foarte multa vreme. Viata cuiva ar putea depinde de tine chiar in acest moment – acesta este argumentul care l-a convins. in trecut isi urmase fosta sotie si fiica de la Chicago la Londra, iar acum, singur si tulburat, le preda studentilor plictisiti de la un colegiu din Dublin. Dar totul este pe cale de a se schimba cand primeste un cosulet cu briose si un bilet de multumire. Cadourile cu expeditor anonim continua sa soseasca, iar Justin e decis sa rezolve misterul. Decizia lui va schimba doua vieti pentru totdeauna.

ANUL IN CARE TE-AM INTALNIT (EDITIE CARTONATA), de Cecelia Ahern, este un bestseller international, castigator al Irish Book Award for Most Popular Fiction. Acest roman al Ceceliei Ahern te absoarbe cu totul in paginile lui, te pune serios pe ganduri si iti starneste pofta de viata.

„Aveam cinci ani cand am aflat ca o sa mor”, asa isi incepe Jasmine povestea. Din dorinta de a umple de sens fiecare clipa, inainte ca viata sa ajunga inevitabil la termenul de expirare, Jasmine a lucrat ani de zile intr-un ritm nebunesc, fara vreo zi de concediu medical, fara sa se planga, fara sa primeasca avertismente. Mereu a fost insa prea obosita pentru a se ocupa de ea insasi, printre atatea sarcini de serviciu. Acum, Jasmine are 33 de ani si a fost concediata cu sase saptamani inainte de Craciun. Conform contractului, primeste in continuare salariul intreg si nu are dreptul de a se angaja in alta parte, ca sa nu plece cu informatii sensibile la concurenta. Fara serviciu, este nevoita sa faca fata celorlalte indatoriri ale vietii, pe parcursul acestei „vacante la gradina” care va dura nu mai putin de douasprezece luni. Mai presus de orice, trebuie sa aiba grija de sora ei, Heather, care sufera de sindromul Down si pe care a neglijat-o in ultima vreme. Abia acum deschide ochii catre casa si gradina in care s-a mutat de patru ani si pe care nu a apucat sa le descopere.

Deprimata, isi exprima revolta fata de vecinul ei, Matt, un popular realizator de emisiuni radio, pe care il detesta dintotdeauna, fara sa fi avut ocazia de a-l cunoaste indeaproape. Matt iubeste in acelasi timp doua lucruri incompatibile: familia si alcoolul. Sub ochii lui Jasmine, viata lui se indreapta vertiginos spre esec pe toate planurile. Astfel, in pragul Anului Nou se intersecteaza destinele a doi oameni. Amandoi se afla la rascruce de drumuri. Pe masura ce noul an isi intra in drepturi, in noptile cu luna si in zilele cu parfum de suburbie, o prietenie neasteptata se leaga intre cei doi vecini.

Dar abia atunci cand il intalneste pe Monday, un recrutor cu ochii verzi, sfredelitori, hotarat sa ii ofere slujba ideala, Jasmine intelege ca viata ei o sa se schimbe. Uneori, trebuie sa stai pe loc pentru a face lucrurile sa se miste.

 

 

 
 

Care este cartea semnata de Cecelia Ahern pe care doresti sa o citesti vara aceasta? Scrie-ne intr-un comentariu la acest articol si o poti avea! 

Castigatorii concursului sunt:

  1. Maria Micu - Anul in care te-am intalnit
  2. Cristina Monica - Anul in care te-am intalnit
  3. Anca Denghel - Anul in care te-am intalnit
  4. Dora Dinut - Anul in care te-am intalnit
  5. Raluca Milica - Multumesc pentru amintiri
  6. Ana Dragomir - Multumesc pentru amintiri
  7. Mădălina Georgiana - Multumesc pentru amintiri
  8. Sandra Manu - Multumesc pentru amintiri

Castigatorii sunt rugati sa ne contacteze pe Pagina de Facebook Acasa.ro, pentru inmanarea premiului, pana in data de 23.07.2017. Dupa aceasta data, premiile vor fi inmanate altor participanti!

Deoarece 6 dintre castigatori nu au raspuns in timp util, premiile sunt acordate altor participanti dupa cum urmeaza!

Extragere 24.07.2017:

  1. Elena Garciu - Anul in care te-am intalnit
  2. Angela Loredana Adamovici - Anul in care te-am intalnit
  3. Iulia Enuta - Anul in care te-am intalnit
  4. Mina Valeria Filip - Anul in care te-am intalnit
  5. Anca Daniela - Multumesc pentru amintiri
  6. Mariana Opris - Multumesc pentru amintiri

Castigatorii sunt rugati sa ne contacteze pe Pagina de Facebook Acasa.ro, pentru inmanarea premiului, pana in data de 27.07.2017. Dupa aceasta data, premiile vor fi inmanate altor participanti!

Deoarece 4 dintre castigatori nu au raspuns in timp util, premiile sunt acordate altor participanti dupa cum urmeaza!

Extragere 28.07.2017:

  1. Irina Nitu - Anul in care te-am intalnit
  2. Georgiana Georgy - Anul in care te-am intalnit
  3. Anca Nedelcea - Anul in care te-am intalnit
  4. Mariana Teodorescu - Multumesc pentru amintiri

Castigatorii sunt rugati sa ne contacteze pe Pagina de Facebook Acasa.ro, pentru inmanarea premiului, pana in data de 30.07.2017. Dupa aceasta data, premiile vor fi inmanate altor participanti!

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea