Social

#European Business Awards #piatraonline

Compania Piatraonline, finalista in cadrul competitiei European Business Awards

Piatraonline, primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale, se numara printre finalistii European Business Awards, competitie care sustine comunitatea europeana de business si recunoaste contributia celor mai inovatoare companii de pe continent.

 

Piatraonline intra in etapa urmatoare a competitiei cu materialul video de prezentare a showroom-ului si a apartamentului-concept Trendline pentru a convinge publicul sa ii acorde votul de incredere. Clipul poate fi vizionat si votat pe businessawardseurope.com pana la data de 1 martie 2017. Procesul de votare consta in introducerea adresei de e-mail pe site-ul concursului si inregistrarea votului pe baza mail-ului de confirmare.

"Suntem mandrii ca putem reprezenta Romania in cadrul acestei competitii. Prezenta in cadrul European Business Awards este o oportunitate de a duce mai departe povestea pasiunii pentru piatra naturala si design de calitate. Piatraonline isi doreste sa sustina in continuare proiectele avangardiste de arhitectura si, astfel, sa puna Romania pe harta designului mondial", mentioneaza Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner Rock Star Construct – detinator al brandului Piatraonline.

Principalul scop al competitiei este de a sustine cele mai inovatoare companii prin promovarea succesului in cadrul comunitatii de business europene si oferirea de recunoastere internationala tuturor brandurilor implicate. Juriul European Business Awards, compus din specialisti independenti ai mediului de business, a evaluat viziunea, strategia si rezultatele celor peste 32.000 de companii inscrise din 34 de tari si au ales finalistii, urmand ca votul publicului sa decida castigatorii.

Despre Piatraonline

Primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

In ultimii ani, Piatraonline a cunoscut o crestere spectaculoasa — de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt, Brazilia), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale).

In noiembrie 2016, Piatraonline a castigat locul I la categoria „Casa, Gradina si Unelte” in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).

Adresa showroom: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro

Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea