Social

#comisie juridica #camera deputatilor #legi #ordinea de zi

Comisia juridica a Camerei ar trebui sa discute 186 de proiecte in trei zile

Pe ordinea de zi a Comisiei juridice a Camerei Deputatilor - care se va reuni in zilele de marti, miercuri si joi - se afla 186 de proiecte de acte normative , cele mai multe 'restante' din vechea legislatura.

Pe ordinea de zi figureaza inclusiv proiecte de acte normative in legatura cu care comisia a fost sesizata inca din 2006.

Este vorba, intre altele, de propunerea legislativa privind interzicerea accesului la demnitati si functii publice , pentru o perioada determinata, a persoanelor care au facut parte din nomenclatura comunista - 'Legea antinomenclatura', comisia fiind sesizata la 22 iunie 2006 in legatura cu actul normativ amintit.

Un alt proiect pentru care comisia fusese sesizata inca din 2006 se refera la modificarea Legii patronatelor.

Alte proiecte aflate pe ordinea de zi a sedintei Comisiei juridice se refera la reexaminarea Legii pentru modificarea legii care modifica actul normativ privind statutul judecatorilor si procurorilor, propunere legislativa privind regimul juridic al bunurilor imobiliare, apartinand cultelor religioase ortodox si greco-catolic din Romania, reexaminarea Legii pentru modificarea Legii nr. 115/1996 pentru declararea si controlul averii demnitarilor, magistratilor, a unor persoane cu functii de conducere si de control si a functionarilor publici, proiect pentru modificarea Legii 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala, o propunere legislativa privind completarea Codului Civil...

  •   2009-01-27
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii