Social

# tudor ciuhodaru #primaria iasi #candidatura tudor ciuhodaru

Ciuhodaru a intrat in cursa pentru Primaria Iasi

Deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru si-a lansat oficial candidatura la Primaria Iasi . Acesta este sprijinit si de alte partide, precum PNG si PER, dar si de organizatii non-guvernamentale.

Ciuhodaru s-a lansat in competitie din partea "Aliantei pentru Iasi", o platforma care a fost semnata de sefii a trei partide politice , repezentanti ai societatii civile, actori sau profesori universitari .

"In ultimele doua luni, am simtit un val de simpatie, de sustinere din partea iesenilor, iar acest lucru ma responsabilizeaza. Voi candida la primarie. Vad un oras bolnav de multe boli, eu propun un proiect pentru un oras sanatos", a spus Ciuhodaru.

Deputatul UNPR a lansat in dezbatere si un proiect de program electoral, impartit in 10 capitole si care cuprinde masurile pe care acesta le propune pentru revitalizarea Iasiului. "Invit toti iesenii sa vina cu idei, forma definitiva o voi prezenta in campania electorala", a mai spus Ciuhodaru.

Filiala locala a PDL Iasi nu si-a manifestat inca intentia de a-l sprijini pe Ciuhodaru in alegeri, in conditiile in care actualul sef al Consiliului Judetean, Constantin Simirad , va candida tot din partea UNPR pentru un nou mandat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea