Social

Citigroup lansează un fond de investiţii de 3,3 de miliarde dolari

Cit
igroup , cea mai mare bancă din SUA, a obţinut 3,3 miliarde dolari pentru fondul Citigroup Capital Partners II, care va realiza investiţii în companii din diverse sectoare economice , transmite Reuters. Suma de 3,3 miliarde de dolari include fonduri proprii de un miliard de dolari, diferenţa fiind obţinută de la clienţi şi angajaţi ai băncii. Fondul va activa pe o piaţă care include diviziile de investiţii ale băncilor Goldman Sachs, Bear Stearns şi Lehman Brothers , precum şi fonduri private , precum Blackstone şi Carlyle. Citigroup va realiza investiţii în colaborare cu fondurile private cărora le oferă servicii de consultanţă, o practică uzuală în cazul instituţiilor de credit cu divizii în domeniul investiţiilor, pentru a evita concurenţa cu propriii clienţi. "Considerăm că există, în continuare, o nevoie semnificativă de capitaluri pe piaţa fondurilor de investiţii", a declarat John Barber, managing partner pentru divizia de investiţii a Citigroup.
  •   2007-01-09
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.