Social

#circulatie restrictionata bucuresti #Gumaball 3000 #circulatie restrictionata #raliu #bucuresti

Circulatia restrictionata in Capitala timp de doua zile. Ce zone trebuie sa eviti

Circulatia va fi restrictionata in Capitala in zilele de 6 si 7 mai. In aceasta perioada se desfasoara Raliul Gumaball 3000, incepand de vineri, ora 15:00. Centrul capitalei va fi paralizat, circulatia fiind restrictionata in zona Unirii.

Editia de anul acesta a Gumball 3000 a inceput in Dublin si va ajunge astazi in Bucuresti, in Piata Constitutiei. Circulatia va fi restrictionata pentru a le face loc celor peste 100 de masini.

Inainte de a ajunge la Bucuresti, masinile vor face un scurt popas la Sibiu, in parcarea din Piata Mica, unde vor putea fi admirate de catre Sibieni.

Printre vedetele care vor ajunge in Romania cu masinile vor fi David Hasselhof, Eve, Xzibit, Tony Hawk, David Hasselhof, Josh Cartu, pilot si colectionar Ferrari, actorul Sullivan Stapleton, star-ul din serialul Blindspot si filmul 300: Rise of an Empire.

Piata Constitutiei va fi locul unde masinile miliardarilor vor trece linia de finish pe 6 Mai, dupa un traseu de 4.800 km: Dublin – 30 Aprilie, Edinburgh – 1 Mai, Londra – 2 Mai, Europa-Park – 3 Mai, Praga – 4 Mai, Budapesta – 5 Mai, Bucuresti – 6 si 7 Mai.

Potrivit libertatea.ro, Team Wolfpack va avea cinci masini unicat. Ferrari 488 GTB, construit integral din fibra de carbon, va avea o putere asemanatoare unui Bugatti Veyron si va fi una dintre cele mai rapide masini din competitia de anul acesta.

Sursa foto: metropotam.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea