Social

#Regiotrans #Costel Comana deces #deces milionar roman #Costel Comana #dna

Cine este milionarul roman care s-a spanzurat in toaleta unui avion!

Unul dintre cei mai importanti oamenii de afaceri din lumea transportului feroviar a fost gasit mort in toaleta unui avion, in Costa Rica. Milionarul Costel Comana, unul dintre asociatii companiei Regiotrans, era acuzat de DNA pentru fapte de coruptie, intre care dare de mita si  subventii pentru compania pe care o controla.

In data de 25 februarie, consulul onorific al Romaniei in Republica Costa Rica a informat telefonic Ambasada Romaniei la Ciudad de Mexico, in a carei circumscriptie se afla si Costa Rica, asupra decesului unui cetatean roman.

”Potrivit primelor informatii obtinute, cetateanul roman s-ar fi sinucis prin strangulare, in grupul sanitar al avionului. Cetateanul roman se afla la bordul unei aeronave care efectua o cursa intre aeroportul Bogota, Columbia, si aeroportul international Juan Santamaria din San Jose, Costa Rica. Acesta era insotit de o femeie de cetatenie romana”, se mentioneaza in raspunsul Ministerului de Externe.

Femeia care l-a insotit a declarat ca, pe tot parcurusul drumului, Costel Comana a fost vizibil nervos si ca s-a dus de mai multe ori la baie. Cu 5 minute inainte de aterizare, femeia a remarcat ca omul de afaceri nu era pe scaun. S-a dus sa il caute la baie si cand a vazut ca nu ii raspunde, a cerut ajutorul insotitoarelor de bord. Acestea au descuiat usa si au gasit trupul neinsufletit al romanului. Politia din Costa Rica a demarat o ancheta.

Potrivit autoritatilor straine, milionarul Costel Comana s-a spanzurat cu sireturile de la pantofi. In presa internationala au aparut informatii potrivit carora in stomacul barbatului au fost gasite droguri.

Costel Comana avea 53 de ani si era unul dintre cei mai bogati romani, cu o avere estimata la 30-32 de milioane de euro. El a fugit din Romania in Brazilia inainte ca mascatii sa il salte pe partenerul sau de afaceri Iorgu Ganea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea