Social

#debbie #evacuari #ciclon #australia

Ciclonul Debbie face ravagii in Australia! Mii de oameni evacuati

Australia se confrunta de cateva zile cu ploi torentiale si vant puternic, cauzate de ciclonul Debbie. Mii de persoane au fost evacuate, iar autoritatile sunt pregatite pentru evacuarea altor mii de persoane.

Totodata, politia din Queensland a avertizat populatia sa se pregateasca pentru a face fata unor pagube semnificative si posibil morti. Prim-ministrul australian, Malcom Turnbul, a ordinat sa se puna in aplicare planul de raspuns in caz de dezastre.

Pana in prezent au fost evacuate peste 3.500 de persoane sidin orasele Proserpina si Home Hill si alte aproximativ 2000 de persoane din orasul Bowen.

Totodata, autoritatile sunt pregatite sa evacueze alte 25.000 de locuitori din zonele sudice din Mackay, din cauza valurilor puternice si a pericolului de indundatii severe.

Un grup de aparare format din militari a fost pregatit sa participe la operatiunile de salvare din timpul si dupa trecerea ciclonului, potrivit realitatea.net.

Sursa foto: observator.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea